logo Hypnose Academy NL

★ Medische Hypnose Training ★

Petra Visser van Praktijk Petra Visser zal deze training samen met Joyce Severijnen van HMB Transformations bij Hypnose Academy NL komen verzorgen. Petra Visser heeft een eigen praktijk waarbij zij cliënten helpt met directe hypnose, daarvoor heeft zij jarenlang gewerkt in de tandheelkunde.

Medische training o.a. voor artsen, ambulance medewerkers, SEH verpleegkundigen.

Hoewel medische hypnose in ons land nog niet heel erg bekend is wordt het in de landen om ons heen (België en Duitsland) al veelvuldig toegepast bij reguliere behandelingen. De werkzaamheid is in talloze wetenschappelijke onderzoeken aangetoond. Het kan onder andere ingezet worden tegen angstreductie, maar ook als vervanger voor chemische anesthesie. Er vinden zelfs operaties plaats met uitsluitend hypnose als natuurlijke anesthesie. Het voordeel van een medische behandeling met behulp van Hypnose is een sneller herstel, minder pijn, minder stress en minder gebruik van geneesmiddelen.

Wat ga je leren tijdens deze training:

Na deze 2 dagen ben je al in staat om de hypnosecirkel op een correcte wijze toe te passen zodat je iemand kunt hypnotiseren op een veilige en verantwoorde manier.

Het tweede weekend is gericht op het toepassen van Medische Hypnose

Indien je meer informatie wilt omtrent deze training ​bel of mail dan geheel vrijblijvend

hypnose_medisch hypnose_medisch hypnose_medisch

Aanmelden voor deze training kan met het formulier op deze pagina