logo Hypnose Academy NL

★ Masterclass Hypnotische maagband ★

Petra Visser van Praktijk Petra Visser en Joyce Severijnen van HMB Transformations zullen deze 2 daagse Masterclass bij Hypnose Academy NL komen verzorgen.

​Petra en Joyce hebben jarenlang ervaring als hypnotherapeut en hebben in hun eigen praktijk al vele cliënten geholpen hun doel te bereiken door middel van de hypnotische maagband. De hypnotische maagband is een bewezen effectieve methode om blijvend gewicht te verliezen. Deze methode is in populariteit enorm gestegen de afgelopen jaren. De kracht van de hypnotische maagband is dat er o.a. gekeken wordt naar de oorzaak van het overgewicht. Mogelijke oorzaken zouden kunnen zijn, emotie-eten, teveel suiker (snoepen, snacken, snaaien) teveel of verkeerd eten, verkeerde aangeleerde eetgewoonten enz.

In deze 2-daagse Masterclass, leer je om veilig en effectief een Hypnotische Maagband te plaatsen. Door middel van Hypnose in combinatie met IMR, leg je contact met het onderbewustzijn, om zo het veranderingsproces in gang te zetten. Je ontvangt een hand-out, scripts en praktische informatie, om je cliënt in dit proces te begeleiden. Wil jij als hypnotherapeut graag cliënten begeleiden in jouw praktijk zodat ze op een veilige, gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen? Dan is deze hypnotische maagband Masterclass zeker iets voor jou.

Deze tranig is geschikt voor (beginnend) hypnotherapeuten/ hypnocoaches. Om deel te mogen nemen aan deze training moet je in het bezit zijn van module1 Hypnocoach of in staat zijn om de hypnosecirkel/ 5 stappen veilig en verantwoord zelfstandig uit te voeren. Dat wil zeggen voorgesprek – inductie – verdiepen – positieve suggestie – exductie. Indien je meer informatie wilt omtrent deze masterclass ​bel of mail dan geheel vrijblijvend

hypnose_maagband

Aanmelden voor deze training kan met het formulier op deze pagina