logo Hypnose Academy NL

★ Basis training Hypnocoach ★

7 daagse basistraining tot hypnocoach

Hypnose Academy NL verzorgt de 7 daagse basistraining tot hypnocoach. Tijdens deze training leer je alle in' en out's om iemand op een veilige en verantwoorde manier te hypnotiseren.

Deze training is geschikt voor iedereen die graag wil leren hypnotiseren. Je hebt geen vooropleiding/ basis kennis nodig om deel te mogen nemen aan deze training. De hele training is gebaseerd op directe hypnose. Directe hypnose kenmerkt zich door de wijze waarop hypnose wordt toegepast. Hierbij worden doelstellingen duidelijk geformuleerd en in een diepe staat van hypnose geïnstrueerd aan het onderbewustzijn.

Het woord basistraining geeft al aan dat je na deze training uiteraard nog geen hypnose therapeut bent. Na de training heb je alle kennis in huis om een eigen hypnose praktijk te starten en ben je in staat om cliënten te helpen die bij je komen voor onder andere: stoppen met roken, meer zelfvertrouwen, slaapproblemen, stress enz.

Hypnose Academy NL werkt volgens het model van de hypnose cirkel. Dat is een 5 stappen plan waarin je iemand vanuit een waak toestand hypnotiseert, veranderwerk verricht en op een veilige manier weer uit hypnose laat komen.

De training bestaat uit 3 blokken van 2 dagen en een examendag. Omdat je hypnose het beste leert door het simpelweg te doen zal er tijdens deze dagen veelvuldig worden geoefend zodat jij na deze basistraining in staat bent om onder alle omstandigheden waar en wanneer jij wil iemand te hypnotiseren.

Een korte omschrijving van wat je allemaal gaat leren tijdens deze 7 daagse training tot hypnocoach:

Gedurende deze 2 dagen van het 1e blok zal er veelvuldig worden geoefend zodat je na deze 2 dagen al in staat bent de hypnosecirkel op een correcte wijze toe te passen en iemand kunt hypnotiseren op een veilige, verantwoorde manier.

Ook tijdens deze 2 dagen zal er weer veelvuldig worden geoefend zodat het geleerde 'veranderwerk' moeiteloos kan worden toegepast in de hypnosecirkel.

Indien je meer informatie wilt omtrent deze training ​bel of mail dan geheel vrijblijvend naar onderstaand nummer of e-mail adres:

hypnose foto

Aanmelden voor deze training kan met het formulier op deze pagina